Известие

Collapse
No announcement yet.

Прекъсвач прекалено рано

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе що се занимавате с глупости!?
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщение
      Имам 3-4 ремапнати 16 волтови и от там знам че рев лимитера е на 6882.
      Представям си как си ги ремапнал след като ползваш бъгава програма която смята прекъсвача по този начин Другия път си купи лицензираната версия щото тая дето ползваш е пиратска и само трошиш колите на хората
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
        Представям си как си ги ремапнал след като ползваш бъгава програма която смята прекъсвача по този начин Другия път си купи лицензираната версия щото тая дето ползваш е пиратска и само трошиш колите на хората
        И трите са в отлично здраве

На тс си го чете правилно 7200,просто винтиловия боксер излиза като код на сейф
        145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
          Бобо, не му обръщаи внимание на този "специалист". Не си струва да си хабиш нервите. Те не са се научили нормални гарнитури да слагат, нямат понятие от електроника, ама са Майстори

Comment

Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщение
            Бобо, не му обръщаи внимание на този "специалист". Не си струва да си хабиш нервите. Те не са се научили нормални гарнитури да слагат, нямат понятие от електроника, ама са Майстори
            Аз със BOBO,нямам проблеми,до сега сме се разбирали някак,но това не твоя грижа,нали.

Виж ,за компетентноста ми не искам изобщо да коментирам,каквото трябва и на когото трябва съм го направил.

Много е лесно да съдиш,първо погледни и съди себе си,тогава другите около теб.

Спри да се заяждаш с мен,моля..................
            145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Кой е майстор, кой не май не е толкова важно в тази тема.
              Кажи сега за крайния изключвател на оста на дросела. Колегата mimouzunov попита нещо много интересно.
              145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                Кой е майстор, кой не май не е толкова важно в тази тема.
                Кажи сега за крайния изключвател на оста на дросела. Колегата mimouzunov попита нещо много интересно.
                Ще изчакам Дригата да обясни как работи ЕКУ-то в този случай

Comment

говорим за еку мотроник 4.1 с най-простия тпс който всъщност е две ключета. пускам само картинките от сервизното, че всичко друго писано са глупости.
                  Last edited by kolev; d.m.y г., 17:37.
                  точка

Comment

Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщение
                    И трите са в отлично здраве

На тс си го чете правилно 7200,просто винтиловия боксер излиза като код на сейф
                    Мислиш ли че незнам за какво говоря? Ясно ми е ма някой ден и ти ще разбереш аз кво имам предвид
                    sigpic
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Стига,бе колеги!Схеми,заяждания!Кажете му ,че е ключ,който подава сигнал за пълно натоварване,а не за ограничител и да се приключат нещата.Това го знам дори и аз,дето съм толкова на ти с електрониката по колите,колкото и с благоприличието.
                      И за десерт една стара арабска поговорка:

Случва се , един глупак да зададе такъв въпрос,че и десет мъдреци да не могат да му отговорят.
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                        Стига,бе колеги!Схеми,заяждания!Кажете му ,че е ключ,който подава сигнал за пълно натоварване,а не за ограничител и да се приключат нещата.Това го знам дори и аз,дето съм толкова на ти с електрониката по колите,колкото и с благоприличието.
                        И за десерт една стара арабска поговорка:

Случва се , един глупак да зададе такъв въпрос,че и десет мъдреци да не могат да му отговорят.
                        sigpic

Comment

Бобо, не се нерви. Чакай просто специалистите да кажат за какво става дума и се учи. Ама те замлъкнаха нещо за съжаление
                          Last edited by Stranger65; d.m.y г., 08:33. Основание: грешка

Comment

Бобо, не се нерви. Чакай просто специалистите да кажат за какво става дума и се учи. Ама те замлъкнаха нещо за съжаление
                            Господине,сега не хвана кръстра,а змията!Изгаври се с един човек,който може да не е перфектен,но поне не е бил никога нелоялен.Ако Бобо не е специалист,кой ще наречеш такъв.Лош или добър,той е от нашите специялисти на форума,като Лисан,Дригара Хтрим,масларите и да ме простят останалите ,че не ги споменавам.Робигаз е също невероятен .Редно е да различаваш клисаря от първосвещенника!

Comment

Working...
                            X